HACCP Élelmiszerbiztonság - A BIBLIA

HACCP Élelmiszerbiztonság Alfája és Omegája

Egy adott élelmiszerbiztonsági (és HACCP) rendszer elhagyhatatlan alapdokumentuma az Élelmiszerbiztonsági Kézikönyv (ÉBK). Teljesen mindegy, hogy takarmánykeverésről, tejüzemről, vagy pékségről beszélünk, az élelmiszerlánc valamennyi szegmensében szükséges. Akkor a legátláthatóbb, ha külön dokumentumként készítjük el, de a HACCP dokumentációba, ill. adott esetben mondjuk az IFS Élelmiszerszabványba is beilleszthető. 


ÉBK- nek a következő felyezeteket kell tartalmaznia:


» Fedlap

» Tartalomjegyzék

» 01. Felelősségi körök meghatározása

» 02. Vezetői élelmiszerbiztonsági felülvizsgálat

» 03. Dokumentációs rendszer felépítése

» 04. HACCP rendszer alkalmazása

» 05. Dokumentumok szabályozása

» 06. Beszerzési előírások

» 07. Minőségi előírások

» 08. Termékek azonosítása és nyomon követése

» 09. Technológiai utasítás

» 10. Üvegtörések megelőtése és kezelése

» 11. Higiéniai utasítás 





Minta dokumentáció letöltés és fórum itt...


FIGYELEM, FRISS ÉS AKTUÁLIS ITT!...

(Higiéniai Oktatás és Vizsgáztatás a Gyakorlatban)






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 41
Heti: 132
Havi: 377
Össz.: 292 165

Látogatottság növelés
Oldal: Élelmiszerbiztonsági Kézikönyv (ÉBK)
HACCP Élelmiszerbiztonság - A BIBLIA - © 2008 - 2024 - pecs-varos.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »